Live 16.00: Socialdemokraterna i Partigrillen

Uppdaterad
Publicerad

I år satsar svt.se på dagliga direktsändningar från Almedalen. I Partigrillen ställs partierna mot väggen! Nu har turen kommit till Socialdemokraterna, som grillas i SVT:s livesändning.

Du kan se direktsändningen här live 16.00!

Klockan 14.00 sänds Partigrillen där ett parti varje dag blir ”rostat” av de lobbyister som tycker allra mest illa om dem. I dag grillas Socialdemokraternas Matilda Ernkrans av Naturskyddsföreningen, Sveriges Landsråd för Alkohol- & Narkotikapolitiska frågor (SLAN), Skattebetalarnas förening och Fores.

Almedalen 2012

Du kan läsa om vilka representanter partierna skickar, vilka som ska grilla dem och tycka till om grillarna på Nyhetslabbets blogg.

Socialdemokraterna är sista partiet ut för grillning. Tidigare har Kristdemokraterna, Centerpartiet, Folkpartiet, Vänsterpartiet, Moderaterna, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna fått utstå partigrillen.

Du kan läsa mer om SVT:s sändningar från Almedalen här.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Almedalen 2012

Mer i ämnet