Roger Fredriksson (M) säger till BLT att han ber om ursäkt om någon känt sig utsatt, men förnekar anklagelsen om att han kallat Sara Blixt (M) för slampa. Foto: Johan Nilsson/TT

Fredriksson (M) bryter tystnaden – talar ut om anklagelserna

Uppdaterad
Publicerad

Nu väljer Ronnebys kommunalråd Roger Fredriksson (M) att tala ut om anklagelserna som riktats mot honom, till tidningen BLT.

– Jag är inte ofelbar på något sätt och har någon känt sig utsatt av mig så är jag den första att be om ursäkt, säger han till tidningen.

I tidningsintervjun säger han bland annat att det inte finns något stöd för de anklagelser som riktats mot honom.

– Det mesta av det som det har getts utlopp för är återberättelser som de har hört. Men vad gäller mitt ledarskap så ja, jag är drivande, säger han till tidningen.

Han tillbakavisar även att det pågår en utredning mot honom.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Roger Fredriksson (M) kritiseras internt och anklagas för att ha skällt ut och hotat partikollegor och tjänstemän i kommunen, något P4 Blekinge var först med att rapportera om. Foto: Johan Nilsson/TT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.