29-åringens leasade Ferrari exploderade i oktober. Foto: Linslusfoto

Misstänkte storbedragarens lyxvilla såld

Uppdaterad
Publicerad

I dag såldes den misstänkte storbedragarens lyxvilla i Karlskrona. Utgångsbudet var sex miljoner kronor – men villan såldes till slut för 4,5 miljoner kronor.

Villan såldes på exekutiv auktion av Kronofogdemyndigheten i Kalmar och slutbudet låg på 1,5 miljoner kronor mindre än utgångsbudet, skriver Sydöstran.  Köparen var en 38-årig Karlskronabo.

– Det var ju en bit från värderingen, och man vill ju alltid ha mer, men vi bedömde det som ett godtagbart bud med tanke på att det är en exekutiv auktion, säger kronofogden Filip Håkansson till Sydöstran.

Storbedragaren i Blekinge

Tidigare har även en av mannens Ferraribilar sålts för 1,9 miljoner kronor.

30-åringen misstänks ha lurat minst 100 personer på närmare 100 miiljoner kronor genom privata investeringsbedrägerier. Mannen nekar till brott och menar fortfarande att det handlat om legitima affärsinvesteringar. Åtal väntas först nästa år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Storbedragaren i Blekinge

Mer i ämnet