Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ronnebymamman säger i polisförhör att hon blev manipulerad av en okänd man på Snapchat till att utföra misshandeln mot sin treåriga dotter. Foto: Polisen/SVT

Ronnebymamman överklagar inte fängelsedomen

Uppdaterad
Publicerad

Kvinnan som dömdes för att ha misshandlat sin treåriga dotter i Ronneby väljer att inte överklaga tingsrättens fällande dom. Därmed, om ingen av motparterna överklagar, fastställs fängelsestraffet.

Kvinnan dömdes för att ha slagit, stampat på och ofredat sin treåriga dotter. Misshandeln filmades och spreds i sociala medier, vilket ledde till enorm uppmärksamhet under hösten.

Under tingsrättsförhandlingarna menade kvinnan att misshandeln inte borde anses vara grov, men tingsrätten gick på åklagarens linje och dömde henne till två års fängelse.

Misstänkt barnmisshandel i Ronneby

Trots den fällande domen väljer kvinnan nu att inte överklaga till hovrätten, något P4 Blekinge var först att rapportera.

– Hon är inte nöjd med domen, men vill inte genomgå ytterligare en rättsprocess med allt vad det innebär. Det är en av anledningarna till att vi inte överklagar domen, säger Markus Segerström, kvinnans försvarsadvokat.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Misstänkt barnmisshandel i Ronneby

Mer i ämnet