20 medarbetare på Skistar Sälen hade tidigare i veckan en olovlig privat fest i ett av personalboendena. Foto: Ulf Palm / TT

20 anställda på Skistar Sälen hade fest – blev av med jobbet

Uppdaterad
Publicerad

20 medarbetare på Skistar Sälen hade tidigare i veckan en olovlig privat fest i ett av personalboendena.

– Konsekvensen är att vi kommit överens med de berörda om att de inte längre är i tjänst de återstående dagarna av säsongsanställningen, säger vd:n Stefan Sjöstrand.

Varför festade man?

– De allra flesta av våra medarbetare har gjort ett fantastiskt arbete denna annorlunda vintersäsong och gjort extraordinära insatser för att göra det tryggt och säkert för våra gäster. Varför man då väljer att festa är en bra fråga som vi inte har ett svar på, svarar Petra Hallebrant, Pr- och kommunikationschef.

Hur påverkar det ert förtroende för framtiden?

– Det är beklagligt att det hänt men en överväldigande majoritet av alla gäster som besökt oss i vinter uppger i våra undersökningar att det känt sig trygga och säkra på våra skidorter och det är vi stolta över.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer