Foto: Pontus Lundahl/TT

Flera trafikolyckor i länet på onsdagskvällen

Uppdaterad
Publicerad

Flera trafikolyckor har inträffat under onsdagskvällen i Dalarna. En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Mora.

Trafikolyckan i Mora inträffade tjugo i nio på onsdagskvällen. Det ska ha rört sig om två bilar som kolliderat i en sidokrock. En person har förts till sjukhus.

Vid niotiden kom ytterligare ett larm om en trafikolycka, närmare bestämt en krock med en älg, som inträffat i Rämshyttan. Älgen ska ha farit in i vindrutan men ingen ska ha fått allvarligare skador.

Vid niotiden kom även ett larm om en bil som stod på riksväg 50 vid Kupolen i Borlänge med intryckt front. Det visade sig vara någon som kört in i en lyktstolpe. Ingen ska ha fått allvarligare skador.

Tjugo över nio kom ytterligare ett larm om en trafikolycka i Uppsälje i Vansbro kommun. Det rörde sig om en singeloycka. Ingen ska ha kommit till skada.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.