Faluns David Jansson jublar efter sitt 3-2 mål under lördagens bandymatch i elitserien mellan Falu BS Bandy och Frillesås BK på Lugnets IP. Foto: Ulf Palm/TT

Första segern för Falu BS i årets elitserie

Nykomlingsmötet mellan Falun och Frillesås i elitserien i bandy slutade 4–2 till hemmalaget Falun.

Laget som är tillbaka i högstaligan efter åtta år och konkurs med omstart i division ett, tog därmed sina första poäng för säsongen efter två inledande förluster.

David Forsell gjorde 1–0 efter 13 minuter men gästerna kvitterade innan paus genom Jakob Jenefeldt.

Caspher Ekström avgjorde

Även i den andra halvleken lyckades Frillesås kvittera hemmalagets ledning, men sedan fick man ge sig. Faluns Caspher Ekström gjorde avgörande 4–2 med nio minuter kvar av matchen.

Frillesås får fortsätta att jaga sina första poäng i högstaligan. Förlusten var lagets andra.