Klockan 17:41 på måndagskvällen larmades brandkåren till påfarten vid Noretbron, E45/riksväg 70. En personbil blev påkörd bakifrån meddelade räddningstjänsten. Foto: Johan Szymanski/Räddningstjänst Mora

Trafikolycka i centrala Mora – blev påkörd bakifrån

Uppdaterad
Publicerad

Vid klockan 17.40 på måndagen inträffade en trafikolycka med flera fordon inblandade i centrala Mora på väg E45, strax innan bron längs med Vasagatan. Enligt Räddningstjänsten i Mora handlade det om en personbil som blivit påkörd bakifrån.

Enligt larmet till SOS ska olyckan ha inträffat strax innan bron på Vasagatan i Mora. Det ska vara flera fordon inblandade. Skadeläget är ännu oklart.

Trafikverket varnade för begränsad framkomlighet i båda riktningarna längs med E45 fram till och med klockan 18.25, från Mora järnvägsstation till cirkulationsplats Mora Noret i båda riktningarna.

Det handlade om en påkörning bakifrån, enligt räddningstjänsten i Mora som fanns på plats. Två personer fick föras till lasarett för kontroll då de klagade på smärtor i nacken.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Dalarna – Blåljus

Mer i ämnet