Sarah Forster är klar för Brynäs IF. Foto: Pressbild

Back med VM-meriter klar för Brynäs

Uppdaterad
Publicerad

Brynäs IF har gjort klart med schweiziska spelaren Sarah Forster för spel säsongen 2018/19. Samt med Malin Axelsson som närmast kommer från Modo

Det meddelar Brynäs IF i ett pressmeddelande på torsdag kväll. Sarah Forster är född 1993 och kommer närmast från att spela i schweiziska laget EV Bomo Thun. Hon har spelat VM och OS för Schweiz och beskrivs som en välmeriterad back.

Sarah Forster ansluter till Brynäs trupp i augusti. Hon säger i pressmeddelandet att Brynäs övertygat henne med en seriös nysatsning på damtruppen och utvecklingen av verksamheten.

Under fredagen blev det också klart att spelaren Malin Axelsson ansluter till Brynäs IF för spel i SDHL kommande säsong.

Axelsson är född 1995, är från Bergby i Gästrikland och är hockeyfostrad Norrsundet. Axelsson har sedan säsongen 2011/2012 spelat för Modo Hockey och har under 7 säsonger spelat 236 matcher i SDHL.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.