Isaac Shaaze, ny mittfältare i Gefle IF Foto: Gefle IF

Gefle IF förändrar i truppen – två nya spelare in

Uppdaterad
Publicerad

Gefle IF har avslutat Christian Ljungberg och har nått en överenskommelse med Östers IF om en permanent övergång.

Samtidigt är det nu klart att mittfältaren Isaac Shaaze spelar säsongen ut med GIF. Isaac spelade i U21-matchen mot Sirius i måndags och har en bakgrund i bl.a. Östers IF och Östersunds FK.

– Det här blir en bra lösning för laget. Med Isaac får vi in en energisk spelare som blir nyttig för oss i vårt försvars- och presspel. Han är med och konkurrerar om en startplats direkt, säger Marcus Bengtsson huvudtränare Gefle IF, till klubbens hemsida

Samtidigt har klubben gjort klart med ett lån under resten av säsongen av mittfältaren Jakob Ortmark från Brommapojkarna.

– Jacob är en meriterad ung spelare med rutin från både Superettan och Allsvenskan som har fått en bra skolning i BP. Han kommer bidra med ett bra passningsspel och energi, och stärker truppens konkurrenssituation, säger Marcus Bengtsson huvudtränare Gefle IF FF.

MISSA INTE: Så får du lokala nyheter i SVT:s app

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.