Hollywoodstjärnan Arnold Schwarzenegger stod för ett minst sagt oväntat besök när han besökte ett gym i Kungsbacka på onsdagsförmiddagen. Foto: Privat

Arnold Schwarzenegger gymmade i Kungsbacka

Uppdaterad
Publicerad

På onsdagsmorgonen fick Träningskompaniet i Kungsbacka ett samtal från Arnold Schwarzenegger som ville komma och träna.

– Han dök upp med sin manager och tog sig tid att prata, ta bilder och så, säger Björne Hebelius som äger gymmet och är ett stort fan av Hollywoodlegendaren.

– Det var ett mycket trevligt besök och det var många av mina kunder som fick tillfälle att träffa honom. Han bjöd på sig själv och tog sig tid att ta bilder och prata, säger Björne Hebelius som var känslomässigt berörd efter Hollywoodstjärnans oväntade besök.

Björne Hebelius blev minst sagt förvånad över samtalet från den före detta guvernören och Mr Universum. Han har sett alla hans filmer och har till och med skojat om att det vore roligt om Arnold besökte gymmet någon gång. Men det var sant. Strax efter dök den legendariska filmskådespelaren upp och ville träna. Skådespelaren är i Sverige för en filminspelning men personalen på gymmet fick inga detaljer.

Arnold

– Vi vet inte men det var någon filminspelning. Det kändes väldigt bra att träffa honom, särskilt för pappa som sett alla hans filmer och är ett stort fan, säger dottern Ida Hebelius.

Hollywoodstjärnan Arnold Schwarzenegger stod för ett minst sagt oväntat besök när han besökte ett gym i Kungsbacka på onsdagsförmiddagen. Här ses han med Ida och Björne Hebelius. Foto: Privat

Arnold Schwarzenegger ville träna i fred och det respekterades av gymmet. Men efter tog han sig tid att ta bilder med alla som ville.

– Han är min idol. Jag är inte så mycket yngre än honom och växt upp med hans filmer och hans träning. Tänk att jag fick äran att han kom hit till mig i Kungsbacka, säger Björne Hebelius, rörd på rösten.

När Arnold Schwarzenegger hade tränat färdigt vände han sig till Björne Hebelius och gav ett hoppfullt meddelande med glimten i ögat: ”I'll be back”. 

Norra Halland var först att berätta om Arnolds gymbesök.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Arnold

Mer i ämnet