Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kustbevakningen och polisen på plats vid Nissan. Dykarna letar efter förmål som kan kopplas till knivdådet i centrala Halmstad. Foto: Linus Kamstedt Lindholm

Efter misstänkta knivmordet i Halmstad – här söker dykare i Nissan

Uppdaterad
Publicerad

Med hjälp av kustbevakningen söker polisen nu i Nissan efter föremål som kan kopplas till  knivdådet i Halmstad förra veckan där en person miste livet. Dykare har varit på plats vid Slottsbron under både tisdagen och onsdagen.

Polisen är mycket förtegen i ärendet och vill inte gå in på detaljer om vad man söker efter eller om något intressant har hittats.

Det var den 15 augusti som ett bråk inträffade på Karl XIs väg. En person avled efter en knivskärning och en annan skadades allvarligt. Under helgen häktades en man under 18 år på sannolika skäl misstänkt för mord, mordförsök och några andra brott.

En del av brottsplatsen spärrades återigen av under fredagskvällen efter att ett föremål hittats och lämnats in av privatperson. Det kan vara intressant för utredningen, men vad är för slags föremål har polisen ännu inte gått ut med.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.