Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Under onsdagseftermiddagen fick fyra personer föras till sjukhus efter en seriekrock på motorvägen mellan Glumslöv och Landskrona. Foto: Mikael Nilsson

Fyra personer till sjukhus efter seriekrock i Landskrona

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagseftermiddagen kolliderade flera personbilar på motorvägen utanför Landskrona. Fyra personer har förts till sjukhus med ambulans.

Det var strax före 14-tiden som en privatperson ringde in till 112 och larmade om att flera fordon har kolliderat vid avfart 26 i södergående riktning mellan Glumslöv och  Landskrona.

– Där har fyra personbilar kolliderat, räddningstjänst och ambulans är framme på plats. Fyra person har förts till sjukhus med ambulans, säger Annelie Silveira på SOS Alarm.

Antalet inblandade och eventuellt skadeläge är just nu oklart men en man i 70-årsåldern vårdas för allvarliga skador på Skånes universitetssjukhus i Lund.

Vid 15-tiden började arbetet med att släppa på trafiken igen.

– Arbetet håller på att avslutas och trafiken rullar nu sakta förbi, säger Åsa Emanuelsson på polisen.

Texten uppdateras.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.