Det finns fortfarande frågetecken kring Landskronakvinnans död. Nu väntar polisen på teknikernas besked. Foto: André Tajti

Landskronakvinnans död fortfarande oklar

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har fortfarande inget svar på frågan vad som hänt den försvunna Landskronakvinna som nu hittats död.

Den 31-åriga Landskronakvinnan hade varit försvunnen i 13 dagar när hennes kropp på tisdagen hittades nära järnvägsstationen i Landskrona, inom spårområdet.

– Det var en del av vårt normala arbete med efterspaningen. Vi gick upp med en drönare och då upptäckte vi kroppen. Drönare kan ge en helt annan översiktsbild av ett område, säger Kent Persson.

Landskronakvinnan

Oklart vad som ligger bakom

Men det är fortfarande oklart vad som har hänt. Polisen håller öppet för de olika möjliga alternativen till den 31-åriga Landskronakvinnans försvinnande och död. Den formella bottsrubriceringen är ännu människorov men utredningen utgår från både mord och olycka.

– I väntan på rapporten från våra tekniker är det svårt att säga något mer bestämt idag, säger förundersökningsledaren Kent Persson från polisenheten grova brott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Landskronakvinnan

Mer i ämnet