Foto: SVT Nyheter Jämtland

Playoff-matchen visas på storbildsskärm

Uppdaterad
Publicerad

När ÖFK möter PAOK Thessaloniki borta på torsdag kommer länsborna att ha möjlighet se matchen på Stortorget i Östersund.

Det är projektet Framtidens Stadskärna som tillsammans med Mittmedia och Östersunds näringsliv visar matchen mot PAOK på storbildsskärm på Stortorget.

Vill se aktiviteter i stadskärnan

– Vi ser det här som en möjlighet att använda Stortorget till fler evenemang, något som vi vet att flera Östersundare har efterfrågat. Det här är ett fantastiskt tillfälle att skapa mer aktiviteter till stadskärnan, Säger Calle Hedman, projektledare Framtidens stadskärna.

ÖFK i Europa League

Visitering innan match

Under dagen kommer det också att bli utomhusbio på Stortorget. Arrangemang blir gratis för besökarna. Men av säkerhetsskäl kommer besökarna inför matchen att visiteras och arrangemanget är alkoholfritt.

– Självklart blir jag extra stolt när så många företag i Östersund väljer att gå in och sponsra eventet så att fotbollsfesten kan fortsätta och att vi tillsammans skapar en attraktiv stadskärna, säger Calle Hedman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

ÖFK i Europa League

Mer i ämnet