Valberedningen har lämnat sitt förslag på vilka som ska bemanna stolarna i HV71:s styrelse. Foto: Mikael Fritzon/TT

Valberedningen i HV71 föreslår styrelse inför årsmötet

Uppdaterad
Publicerad

Den 12 mars presenterade valberedningen i HV71 Anders Wilander, tidigare kommunalråd i Tranås, som förslag på ny ordförande i förening. Nu presentera valberedning övriga förslag på vilka som ska ingå i styrelsen.

Under hösten har valberedningen i HV71 jobbat med att få fram förslag till nya namn till styrelsen. De har fört samtal med personer som har ett stort nätverk och ett stort engagemang för HV71, skriver klubben på sin hemsida. Valberedningen uppger också att de har fått signaler om att det behövs en nystart i föreningen efter herrlagets nedflyttning till allsvenskan.

Fyra nya ledamöter

Valberedningens föreslår att styrelsen minskas från dagens sex ledamöter till fem, exklusive ordföranden. Valberednings förslag är omval av Andreas Rangert, Huskvarna. Som nya ledamöter i styrelsen vill valberedningen se Anna-Karin Halvardsson, Jönköping,  Stefan Axelsson, Värnamo, Andreas Davidsson, Örebro samt Jörgen Fredsson, Jönköping.

Alla personer som föreslås sitta i den nya styrelsen har framträdande roller inom näringslivet på olika sätt.

HV71:s årsmöte hålls den 17 juni.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.