Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Luleåbon Samangul fick ingen biljett till sista och avgörande SM-finalen. Foto: Linus Nilsson/SVT

Luleåbon Samangul missade sista chansen – fick ingen biljett till SM-finalen

Publicerad

Hockeysupportern Samangul Nassiri är en av många besvikna som inte hade en chans att köpa en biljett till den sista SM-finalmatchen i Luleå.

– Jag tycker att det är dåligt. Alla ska ha samma chans att få köpa biljetter, säger hon.

Ilskan växer bland hockeysupportrarna över att det knappt fanns några biljetter att köpa efter att partners och medlemmar fått chansen först – och att det inte fanns en spärr för att dela biljettlänken vidare till andra.

Och Luleå Hockey får kritik. Samangul Nassiri tycker att föreningen gjort fel när vissa grupper fått förtur och andra hamnade utanför och blev utan.

– Jag tycker att det är fel, speciellt när det är sista SM-finalmatchen. Alla skulle få samma chans att köpa biljetter tycker jag.

Missade sista chansen

Hon fick själv inte köpa biljett och hennes sista chans var ett hockeylotteri på jobbet. Elva hockeybiljetter lottades ut och sjutton personer hade anmält sitt intresse.

– Men tyvärr blev det ingen hockeybiljett för mig den gången heller. Jag hade verkligen otur och nu blir det att se matchen på TV hemma i stället, säger Samangul Nassiri.

Hör henne och en till kommentera biljettkaoset.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.