Foto: TT

22-årig man eftersöks i Hallsberg

Uppdaterad
Publicerad

Mannen är anmäld försvunnen i Skåne, men ska enligt Missing people ha stigit av ett tåg i Hallsberg. Polisen har hjälpt till med sökarbetet sedan i morse.

Det var i måndags eftermiddag som mannen senast sågs på centralstationen i Hallsberg, enligt Missing people. Mannen är anmäld försvunnen i Skåne och polisen i Bergslagen har arbetat med försvinnandet sedan i morse.

– Ja, vi söker efter en person som ska ha gått av tåget i Hallsberg, bekräftar Stefan Dangardt, presstalesperson hos polisen.

Försvunne Patrik

Missing people letar

Under eftermiddagen har ett 15-tal frivilliga under organisationen Missing peoples ledning sökt i ett område norr om Hallsberg.

– Vi har skickat ut två patruller som söker i terrängen, säger Per Folkesson som är den som leder Missing peoples insats.

Vid 17:30-tiden hade man inte hittat några spår efter mannen.

Samtidigt arbetar polisen med inre spanning.

– Vår patrull har mest arbetat med innespaning hittills, säger Stefan Dangardt.

Enligt Missing people har mannen mellanblont kort hår, är 173 cm lång och väger cirka 55 kilo. Han kan vara klädd i en mörkblå kavajliknande jacka samt en blå mössa.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Försvunne Patrik

Mer i ämnet