Emmy och Ella Lindéh provar Bieber-skriket Foto: SVT

Två riktiga Beliebers på väg till Globen

Uppdaterad
Publicerad

Emmy och Ella Lindéh från Örebro är bara två av alla tjejer som ikväll är på plats i Globen för att få se flickidolen Justin Bieber live.

Den nittonårige flickidolen Justin Bieber från Kanada är på sin första världsturné och i kväll uppträder han i den första av tre utsålda konserter på Globen. Bieber ligger etta i över 60 länder med sitt senaste album, Believe – acoustic.

Systrarna Emmy, 11 år  och Ella Lindéh, 9 år är på väg till Globen tillsammans med sina kusiner och föräldrar. Flickorna har längtat efter konserten ända sedan i somras då de fick biljetterna av snälla föräldrar.

Justin Bieber kommer till Sverige

De berättar att i kväll ska de skrika ”we love you” och så skrika bara – rätt ut! På min fråga vad som är bäst med Justin Bieber säger de att han sjunger bra men att han också är så snygg! Och det är ett plus.

Igår samlades flera hundra av världens mest högljudda fans utanför idolens hotell i Stockholm med hopp om att få en skymt av honom men förgäves – Bieber var fortfarande kvar i Köpenhamn.

Justin Biebers upptäcktes som 13-åring efter att ha vunnit en sångtävlig som hansmamma la ut på Youtube. Hans riktiga debut skedde ett år senare och sen dess har karriären gått spikrakt uppåt.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Justin Bieber kommer till Sverige

Mer i ämnet