Foto: SVT

Se Tvärsnytts valdebatt från Karlskoga

Uppdaterad
Publicerad

Vår turné landade under onsdagen i Karlskoga där äldreomsorgen och skolan stod på agendan.

Tanken var att Moderaterna och Socialdemokraterna skulle debattera frågan om bland annat privat äldreomsorg och hur skolan i Karlskoga kan bli bättre.

Tyvärr dök inte socialdemokraternas representant upp, vilket gjorde att vi fick diskutera de politiska frågorna med enbart Alf Rosberg (M).

tvärsnytt val

Se direktsändningen i efterhand ovan.

Har du frågor som du vill att vi ställer eller förslag på andra orter och andra ämnen som intresserar dig inför valet? Kontakta oss på tvarsnytt@svt.se. Vi vill ställa dina frågor!

Kommande debatter:

11 mars Nora. Vi sänder direkt på svt.se/tvarsnytt kl 10.00

Ämnen: Privat äldreomsorg eller ej? Ska kommunen ta emot ensamkommande flyktingbarn? Och vad ska kommunen göra åt bostadsbristen?

Medverkande: Tommy Rymoen (M) vice ordförande kommunstyrelsen och Solweig Oscarsson (S) ordförande kommunstyrelsen.

12 mars Örebro. Vi sänder direkt på svt.se/tvarsnytt kl 10.00

Ämnen: Hur mycket ska kommunen stötta företag för att Örebro ska få fler jobb? Och många förskollärare är kritiska till stora barngrupper? Hur stort är problemet och vad vill politikerna göra åt det?

Medverkande: Lena Baastad (S) kommunstyrelsens ordförande och Anders Åhrlin (M) 2.e vice ordförande i kommunstyrelsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

tvärsnytt val

Mer i ämnet