Den mördade 37-åringen åkte i en bil som blev beskjuten på öppen gata nära flera snabbmatsrestauranger i Ingelsta utanför Norrköping. Foto: Niklas Luks

Man gripen med kopplingar till Ingelstamord

Uppdaterad
Publicerad

Mannen, som tros ha kopplingar till ett mord på Ingelstaområdet i Norrköping, ska enligt Aftonbladet ha upptäckts när han passerade gränskontrollen på Arlanda.

Det var på skärtorsdagen som en man sköts till döds utanför en snabbmatsrestaurang på Ingelstaområdet i utkanten av Norrköping. Under den senaste tiden har flera personer gripits misstänkta för att ha varit inblandade i dådet.

Aftonbladet skriver att ytterligare en person, misstänkt för inblandning i mordet, gripits på Arlanda flygplats vid 14-tiden idag. Gripandet ska ha skett i anslutning till gränskontrollen när mannen skulle passera den efter att ha ankommit med flyg.

Gängmorden i Norrköping

Så sent som 20 juli greps och anhölls två personer misstänkta för mord och försök till mord.

Mordet på skärtorsdagen tros också ha kopplingar till ett tidigare bombdåd i stadsdelen Hageby i Norrköping.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Gängmorden i Norrköping

Mer i ämnet