Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
En kvinna dog efter en olycka mellan en personbil och lastbil på E 65 utanför Skurup. Olyckan skapade långa köer under fredagseftermiddagen. Foto: Mikael Nilsson

Kvinna i 40-årsåldern död efter olycka på E65 utanför Skurup

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna i 40-årsåldern har avlidit efter en olycka med en lastbil på E65 utanför Skurup. Polisen utreder nu händelsen som vållande till annans död.

Strax före klockan tolv på fredagsförmiddagen inträffade en olycka mellan en personbil och lastbil på E65:an utanför Skurup, i riktning mot Malmö.

– Det är en allvarlig olycka och en person är förd till sjukhus i ambulans, sa Evelina Olsson, presstalesperson vid polisensledningscentral.

Under fredagseftermiddagen kom beskedet att en kvinna i 40-årsåldern har avlidit. Polisen utreder händelsen som vållande till annans död. Med hänsyn till förundersökningen kommer inga närmare uppgifter om olyckan att lämnas ut, enligt polisens presstaletperson.

Kvinnans anhöriga är underrättade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.