Foto: TT

Polisen fortsatt förtegen om trippelmord

Uppdaterad
Publicerad

Den man som är misstänkt för att ha mördat tre personer i en villa i Skurups kommun i Skåne är fortfarande anhållen.

Såväl offren som den misstänkte gärningsmannen är vuxna män, enligt polisen.

– Vi har en person anhållen eftersom det är en del oklara omständigheter. Är det så att vi kan klara ut dessa och det visar sig att det inte är något så kommer vi att informera om det, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd.

Tre män döda i Skivarp

Okänd dödsorsak

Polisen vill inte uttala sig om dödsorsaken, eller vilken roll de döda och den misstänkte hade till varandra.

– Offren är identifierade och anhöriga är underrättade. Det rör sig om tre vuxna män, de är över 18 allihop, liksom den person som sitter anhållen. Så det rör sig inte om några ungdomar.

En anhölls

I fredags hittades de tre männen döda i en villa utanför Skurup. Polisen sade då att det inte fanns några misstankar om brott.

Men under lördagen gick polis och åklagare ut med att en man anhållits som skäligen misstänkt för mord, det vill säga den lägre misstankegraden.

– Under eftermiddagen så framkom uppgifter som var oklara, vilket gjorde att åklagaren valde att anhålla en person, säger Fredrik Bratt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Tre män döda i Skivarp

Mer i ämnet