Idag avslöjades att mediekoncernen 24Sverige kommer att köpas upp. Däremot är detaljerna fortfarande okända. Foto: SVT/24Sverige

24Sverige köps upp av okänd aktör

Uppdaterad
Publicerad

Mediekoncernen 24Sverige kommer att köpas upp. Det meddelade advokatbyrån Maze under fredagen. Däremot kan de inte avslöja detaljer om varken köparen eller affären än så länge.

Det har varit flera turer kring mediekoncernen 24Sveriges konkurs. Köpare har figurerat tidigare under sommaren men dragit sig ur affären av okända anledningar.

Men under fredagen när SVT pratade med Advokatbyrån Maze stod det klart att en köpare finns.

– Vi har en köpare och det är förhoppningsvis klart under helgen, säger Erik M Gabrielsson, konkursförvaltare på advokatbyrån Maze.

Vem eller vilka köparna är och detaljer kring affären vill han däremot inte avslöja under fredagen. Därför är också vad som kommer hända den uppsagda personalen okänt i nuläget.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.