Så här såg det ut på plats när 40-åringen greps för mordförsök. Foto: BLÅLJUSBILDER

En anhållen efter misstänkt mordförsök i Saltskog

Uppdaterad
Publicerad

En person har förts till sjukhus med ambulans efter att ha skadats med ett tillhygge utanför en restaurang i Saltskog i södra Södertälje. En person har anhållits misstänkt för försök till mord.

Klockan 18.18 larmades polis och ambulans till Saltskog efter samtal om ett slagsmål mellan två personer utanför en restaurang. På plats fanns en skadad person.

– Vad för slags tillhygge det är kan jag inte svara på eftersom det är en del av utredningen och vi nu håller på att höra vittnen, säger Åsa Wallentin vid polisens ledningscentral.

Platsen spärrades av

Personen ska ha varit vid medvetande och kunde prata när polisen kom men har förts till sjukhus med ambulans.

En person har gripits misstänkt för försök till mord. Under lördagsmorgonen meddelade polisen att den gripne har anhållits av åklagare.

– Vi kommer hålla förhör med personen och kollar även om det finns filmer från övervakningskameror, säger Åsa Wallentin.

Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.