Foto: TT

Filmade förare som körde vårdslöst – fick käken spräckt

Uppdaterad
Publicerad

Två förare filmades när de körde vårdslöst i närheten av Södertälje station. Den ena ska ha blivit så uppretad att han misshandlade tre vittnen, varav den ena grovt.

Det var strax innan midnatt i lördags som händelsen ska ha inträffat. Tre personer, två i 30-årsåldern och en 70-årsåldern ska ha sett på när två bilar körde i full fart förbi Södertälje station. Enligt polisen ska den ena då ha filmat händelsen vilket blev upprinnelsen till ett större bråk.

– Alla tre personerna misshandlades, den ena grovt. Han blev sparkad på när han låg ner och ska ha fått käken spräckt. Det var allvarligt, säger Anna Westberg, på polisens ledningscentral.

Gärningsmännen är okända och var inte kvar på platsen när polisen kom dit. Minst en målsägande fördes till Södertälje sjukhus.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.