Möt oss på Fristadstorget i samband med lördagens Mello-fest för att prata nyheter, tycka och tipsa. Du kan också testa hur det är att vara tv-reporter! Foto: SVT

Träffa SVT Sörmland på Fristadstorget

Uppdaterad
Publicerad

På lördag är dags för Melodifestivalen och andra chansen i Eskilstuna. På välkomstfesten på Fristadstorget möter du bland annat flera av artisterna, Bolibompadraken och Taurus från Labyrint. Och du kan även träffa oss; kom förbi och tyck till om lokala nyheter och berätta vad du vill se mer av i SVT Nyheter Sörmland!

För första gången någonsin är Mellon i Eskilstuna – och det med den mest ambitiösa Andra chansen någonsin enligt arrangören som i år instiftat en Hall of fame för Mellon lagom till detta evenemang.

Under lördagen är det också en stor välkomstfest på Fristadstorget där flera avdelningar från SVT finns representerade. Bland annat kommer Bolibompa-draken att uppträda på scenen, artister intervjuas och ett Labyrint-tält uppföras där självaste Taurus finns.

Besök vårt tält

På torget finns även SVT Nyheter Sörmland, och vi vill gärna prata lokala journalistik, ta emot tips och höra vad ni tycker är viktigt att vi bevakar i länet. Det ges även möjlighet att prova på hur det är att vara tv-reporter – där man kan se sig själv i en tv-monter.

Varmt välkomna att stanna till vid vårt tält!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.