Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Terjes familj åkte till Sverige för att själva leta efter honom. Han har nu varit försvunnen i mer än 900 dagar. Foto: Privat, Jimmy Kirvesmäki/SVT

Efter 900 dagar: Försvunne Terjes familj på plats på Muskö

Uppdaterad
Publicerad

Norrmannen Terje Johansen har varit spårlöst försvunnen sedan slutet av 2021. De sista spåren leder till Muskö där hans övergivna bil hittades. I helgen reste Terjes släkt och vänner till Sverige för att själva ta upp sökandet efter en saknad familjemedlem.

– Det har gått tre år snart. Jag vill veta vad som har hänt, säger hans systerdotter Janne Amundsen till SVT.

Det var i slutet av november 2021 som Terje Johansen lämnade sitt hem söder om Oslo. Till familjen hade han sagt att han skulle åka till Nordnorge för och titta på hus men istället gick färden mot Sverige. Några dagar senare hittades hans övergivna bil på Muskö i Stockholms skärgård.

– Det är ett mysterium, säger hans systerdotter Janne Amundsen till SVT.

Trots att polisen och Missing People genomfört flera sökinsatser i området är Terje fortsatt försvunnen. Med anledning av det reste hans systerdotter Janne och andra familjemedlemmar därför själva till Muskö för att genomföra en egen sökinsats.

– Det har varit väldigt tufft att inte veta vad som har hänt, säger Janne.

Se reportaget om sökinsatsen i videon ovan

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.