Ett träd föll rakt över Strandvägen i centrala Stockholm på måndagseftermiddagen. Foto: SVT

Hur drabbas du av snöovädret i Stockholm? – Se tittarnas bilder

Uppdaterad
Publicerad

Efter flera dagars snöfall är det under tisdagen fortsatt besvärligt i trafiken i Stockholm. Här nedan delade stockholmarna med sig av sina bilder på hur de drabbats.

Hur drabbas du av snöovädret i Stockholm?

Tack för alla bilder och upplevelser ni delat med er av. Nu avslutar vi dagens chatt. Önskar er en trevlig eftermiddag!
Mvh
Sandra Johnsson, redaktör

Trots alla problem snöovädret skapat på vägarna njuter jag faktiskt av snöns skönhet. Den förvandlar stan till något sagolikt. På bilden Åsöberget på Södermalm. Foto: Andreas

Eder moder • Köp in bussar som fungerar i svenskt väder.

Oplogad pendeltågsperrong i Trångsund
Oplogad pendeltågsperrong i Trångsund i snöyran! Foto: Mattias Österberg

Axel • Har kunnat jobba hemifrån idag och igår, men har viktigt rutinärende imorgon på sjukhus. Hoppas att trafiken rullar på då.

Som motvikt till allt elände på gatorna så har jag också haft fina snöupplevelserr. Här med min häst Macon, måndag morgon på Kaknäs. Foto: Ann Hammarlund Holst

A • Förstår inte hur svårt det ska vara att byta till vinterdäck (i god tid!!!!!!!), sänka hastigheten och ordna med ordentlig snöröjning.

Vinter och snö kommer varje år och i övriga landet är benämningen "snöoväder".

Skärpning.

C-J • I Järfälla har det fallit över 40 cm snö på ett dygn vilket är ovanligt men nog borde snöröjningen vara bättre. Endast plogat på de lite större vägarna, inget på de mindre vägarna till bostäder osv. Svårt att gå på gångbanor. Varför inte salt och sand används mer är en gåta för mig...

Mia • Hagsätra är inte plogat på trottarer o gator trots att det snöat sen Fredag eftermiddag. Nedfallna stora trädgrenar överallt. En enorm ek mot Hagsätra centrum har gått av på mitten och täcker hela trottaren där. Smala rännor att gå på vid parkvägar när man rastar hunden. Svårt vid möte m andra m kälke, pulka, hundar. Förvaltare sköter ej snöröjning på innergårdar o det finns pensionärer som inte kunnat handla sen I fredags då de inte kan gå m rullatorer. Tycker det är skamligt. Är det en nyhet att vi går snö varje år i ett vinterland?

Viktor • Som vanligt obefintlig plogning på Enskedes gator förutom de två stora genomfartsvägarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.