Utredning om barnövergrepp växer

Uppdaterad
Publicerad
Mannen är sedan tidigare häktad för våldtäkter som ska ha utförts på två flickor. Nu misstänks han för brott mot sex barn, inklusive de två flickorna.

Sexualbrottsutredningen mot en man som är anställd vid en förskola i Upplands-Bro växer. Den lokala webtidningen för Upplands-Bro, UBRO, skriver på sin hemsida:

”Den misstänkte i ärendet är rätteligen häktad för grovt sexuellt övergrepp mot två barn. Dessa är båda flickor, som numera inte längre går på förskolan i Bro. Det finns dock fler anmälningar om brott avseende andra barn. Totalt är det nu sex målsäganden inklusive de två barn som häktningen avser.”

Anna Hansson Åström, gruppchef för brott i nära relation vid polisområde Stockholm nord, är mycket restriktiv med information på grund av att det rör sig om sexualbrott mot barn.

– Vi får vara aktsamma om alla inblandade. Det är väldigt viktigt, säger hon till Expressen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Misstänkt förskolevåldtäkt Upplands-Bro

Mer i ämnet