Foto: Jessica Gow/TT

Sjätte person häktad för mord i Bromma

Uppdaterad
Publicerad

Ytterligare en person har häktats efter mordet som skedde under en biljakt på Bällstavägen i Bromma. Mannen har häktats på sannolika skäl för mord och är den sjätte personen som häktas i fallet.

– Han är häktad på sannolika skäl för mord, säger Christer Axling, utredningsledare för grova brott vid regionala utredningssektionen.

Om mannen varit aktuell i ärendet tidigare eller vad som föranlett häktningen vill Christer Axling inte gå in på med hänsyn till förundersökningssekretess.

– Närmare omständigheter kan jag inte gå in på men det kan konstateras att tingsrätten håller med om bedömningen att han ska vara frihetsberövad, säger Christer Axling.

Sedan tidigare har fem personer häktats i fallet. Fyra av dem är häktade för medhjälp till mord och den femte är häktad för mord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.