Den mordmisstänkta 45-åringen, som är pappa till den avlidna nioåringen, har nu under morgonen blivit tilldelad en offentlig försvarare. En förundersökning har också inletts gällande mord och mordförsök.

Pappan tilldelad försvarare

Uppdaterad
Publicerad

Den mordmisstänkta pappan till den avlidna nioåringen har blivit tilldelad en offentlig försvarare.

– Jag blev precis förordnad och har ännu inte varit i kontakt med min klient, säger Bengt-Göran Hugoson, den 46-årige pappans advokat.

En förundersökning gällande mord har nu inletts mot 46-åringen, som under torsdagskvällen greps i koppling till knivattacken i Bålsta. 46-åringen är pappa till den avlidna nioåringen och han har på grund av sitt psykiska tillstånd ännu inte blivit delgiven misstanke. Han har heller ännu inte blivit hörd gällande händelsen.

– Jag blev precis förordnad och har ännu inte varit i kontakt med min klient. Men jag ska sätta mig in i detta direkt, säger mannens försvarsadvokat Bengt-Göran Hugoson.

Mannen är inte känd av polisen sedan tidigare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Knivmordet i Bålsta

Mer i ämnet