Sverigedemokraternas riksårsmöte i Karlstad

Publicerad

Sverigedemokraterna kommer att hålla sitt riksårsmöte i Karlstad. Partiet som tidigare år har haft problem att hitta lokaler för sina möten, är nu inbokade på Hotell Gustaf Fröding.

– Vi behandlar alla lika. Det är ju ingen olaglig verksamhet som de sysslar med, säger Katja Taponen konferensansvarig på Hotell Gustaf Fröding som bekräftar att Sverigedemokraterna är bokade för konferens den 2-4 maj.
Trots att Sverigedemokraternas riksårsmöte förra året fick flyttas flera gånger efter att hotellen där mötet bokades utsattes för hot och påtryckningar, har det inte funnits någon tveksamhet på Hotell Gustaf Fröding.
– Nej, vi kommer följa de säkerhetsföreskrifter som finns och tolererar givetvis inga former av hot. Men vi har inte haft någon hotbild mot hotellet, säger Katja Taponen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer