Vissa trivs bra med att arbeta hemifrån, andra har saknat närheten till sina kollegor. Hur är det för dig? Tyck till i chatten! Foto: TT/SVT

Flera vill fortsätta jobba hemifrån

Uppdaterad
Publicerad

Före coronapandemin var det en självklarhet för de flesta att jobba på sin arbetsplats, men hur är det nu? Vi frågade er vad har ni har för erfarenheter av hemmajobb och att komma tillbaka till kontoret.

En majoritet av er som svarat säger att ni gärna skulle vilja fortsätta jobba hemifrån, i alla fall delvis. Signaturen Åsa skriver:

”Lättare att koncentrera mig. Dessutom sparar man pengar, det är bättre för miljön och sparar tid!!!”

Andra som skrivit i vår chatt säger att livspusslet är lättare att få ihop när man kan utföra jobbet hemifrån. Och några av er kan till och med tänka sig att byta jobb om nuvarande arbetsgivare inte fortsatt erbjuder distansarbete. Alla läsarkommentarer går att läsa här nedan.

Efterlyser intervjuperson

Bor eller jobbar du i Värmland, och vill berätta mer om din syn på hemarbete och kan tänka dig att bli intervjuad om det? Kanske är du en av dem som bytt jobb för att fortsatt kunna jobba hemifrån, eller som känner att det har blivit enklare att få ihop alla livets delar – hör av dig till oss!

Mejla varmland@svt.se eller ring 054-230 250

SVT rapporterade ·

Det finns inga publicerade inlägg ännu

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer