Foto: TT/SVT

Iron Maiden skjuter fram sin Ullevispelning – igen

Uppdaterad
Publicerad

De skulle ha spelat på Ullevi redan i slutet av juni förra året, men på grund av pandemin sköts hela Legacy of the Beast-turnén upp till i år. Nu får fansen sikta in sig på 22 juli nästa år istället.

Nu meddelar arrangören Live Nation att heavy metal-giganterna Iron Maidens turné återigen skjuts upp på grund av covid-19 och de fortsatta restriktionerna.

– Vi är väldigt ledsna att behöva meddela att Iron Maidens turnédatum för ”Iron Maiden European legacy of the beast summer 2021 tour” kommer att flyttas fram på grund av Covid-19 och de fortsatt strikta restriktionerna för globala liveevenemang och resor, skriver arrangören i ett pressmedelande.

Coronaviruset i Västsverige

Gamla biljetter giltiga

Nytt datum för konserten blir den 22 juli nästa år. Den som köpt biljett till förra sommarens Ullevi-spelning uppmanas hålla fast vid den.

De gamla biljetterna kommer att vara giltiga sommaren 2022 istället.

För några veckor sedan meddelade Håkan Hellström att även hans planerade spelningar flyttas till sommaren 2022. Även det tyska bandet Rammstein flyttar sina spelningar till nästa år.

I klippet: Återupplev folkfesten när Iron Maiden spelade på Ullevi i Göteborg 2011.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Coronaviruset i Västsverige

Mer i ämnet