Foto: TT

Person klämdes under fyrhjuling

Publicerad

Räddningstjänsten åkte ut på två trafikolyckor under nyårsnatten. En där två personer vält med en fyrhjuling varav en hamnade i kläm under fordonet. Senare under kvällen voltade även en personbil vid flygplatsen i Umeå.

– Det var en relativt lugn nyårsnatt med 6-7 larm. Ganska normalt när det handlar om en storhelg, säger insatsledare Andreas Mattsson på Räddningstjänsten i Umeå.

Fyrhjuling i diket – misstänks för rattfylleri

Vid 02-tiden fick räddningstjänsten larm om en trafikolycka i Strängnäs , väster om Umeå. Det handlade om en fyrhjuling som hamnat i diket och två personer var inblandade. Föraren är misstänkt för rattfylleri.

– En av personerna klämdes under fyrhjulingen men lyckades ta sig loss innan vi var på plats. Personen fick åka med ambulans till sjukhus, säger Mattsson.

Senare under natten, klockan 03:45, voltade en personbil vid flygplatsen i Umeå. Bilen hamnade på taket och föraren tog sig ut ur bilen själv och behövde inte uppsöka sjukvård. Man fick bärga bilen från platsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.