Foto: Emil Langvad/TT

Postnord: ”Det låter oerhört konstigt”

Uppdaterad
Publicerad

Postnord har ingen aning om vad som kan ha hänt med Vilhelminaparets deklarationer. De är skickade vid olika datum och båda har drabbats av att deklarationerna inte når sitt mål.

– Det låter ju oerhört konstigt att en och samma familj ska ha drabbats två gånger, säger Johan Mossberg, produktionsområdeschef på Postnord.

Samtidigt konstaterar han att han inte känner igen att det skulle vara fler som drabbats, eller om just Vilhelmina skulle vara speciellt drabbat.

Poststrulet

– Min maning till dem är att höra av sig till kundtjänst. Kuvert kan man inte spåra, men man kan i alla fall göra ett ärende och försöka följa upp vad som kan ha hänt, säger Johan Mossberg.

Den uppmaningen riktar han också till alla andra som av någon anledning kan ha fått tillbaka post som förstörts eller tappats bort.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Poststrulet

Mer i ämnet