• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Jonna Sundling kommer från Tvärålund och tävlar för IFK Umeå. Foto: SVT

Sundlings mästerskapssuccé fortsätter

Uppdaterad
Publicerad

Ett brons, ett silver och ett guld fanns redan i ryggsäcken från Jonna Sundlings tidigare tävlingar i SM-veckan. Idag blev det en fjärde medalj på lika många försök.

Dagens tävling kördes i fristil över 10 kilometer längs spåren norr om Skellefteå. Helgen efter världscupframgångarna i Falun stod Jonna Sundling för ytterligare ett kanonlopp när hon gick i mål som trea, en dryg minut efter vinnaren. Klubbkamraten Linn Sömskar var också nära en pallplats men slutade till sist som fyra.

Segrade gjorde Charlotte Kalla, 24 sekunder före Ebba Andersson och drygt en minut före Jonna Sundling.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

SM-veckan Skellefteå

Mer i ämnet