Granlo slog Dalen

Granlo BK mötte IBK Dalen från Umeå i innebandyns superliga på onsdagskvällen. Och äntligen blev det seger för Sundsvallslaget.

Matrchen på parkettgolvet i Sundsavalls sporthall var oerhört viktig för båda lagen eftersom båda huserade i botten av tabellen efter skrala säsongsinledningar.

Första perioden inleddes med mål av Dalens Ville Turula. Kvittering kom efter 7:27 genom Granlos Patrik Svensson. Frampspelare var Anton Eriksson.

Granlo BK

Andra perioden blev jämn den också och nu var det Granlo som inledde skyttet. 2-1 kom från Jonas Berglund efter 25 minuter och 3-1 i den 26e minuten genom Johan Samuelsson.