Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Anna Gustafssons stora idol Taylor Swift kommer till Sverige och då slår hon på stort – men kostnadsmässigt kommer hon undan till en rimlig penning trots att hon ska se två av de tre konserterna. Hur berättar hon i klippet. Foto: Per-Erik Ström/SVT

Lista: Så kan Anna från Sundsvall se två av Taylor Swifts konserter – till rimlig kostnad

Uppdaterad
Publicerad

När superstjärnan Taylor Swift nu ger tre konserter i Stockholm i helgen ska Anna Gustafsson från Sundsvall se inte bara se en, utan två av dem.

Att gå på konsert är inte billigt, men Anna har lyckats pressa priserna i alla avseenden. Se och hör hur hon gjort här.

Anna Gustafsson är en riktigt ”swiftie”, det vill säga en stor anhängare till den amerikanska artisten Taylor Swift. Helgens konserter, de första den världsberömda artisten gör på svensk mark, är förstås en mycket stor händelse för Anna och alla andra svenska ”swifties”.

Därför tänker Anna se två av stjärnans tre helt utsålda konserter i Strawberry Arena, som Friends Arena i Solna numera heter.

Taylor Swifts konserter i Stockholm

Budgetlösning

– Det är helt klart värt det. Varenda liten krona, säger hon när SVT hälsar på henne mitt i uppladdningen.

Anna är ensamstående mamma och jobbar inom äldreomsorgen. Hur har hon råd med det här, kanske du undrar?

Svaret är att Anna lyckats sy ihop en riktig budgetlösning på det hela taget. För biljettpriser till två konserter, resa, boende, kläderna hon ska ha med sig och på sig och övriga kringkostnader betalar hon i runda slängar 4000 kronor.

Hur har hon burit sig åt? Se och hör henne berätta i videon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Taylor Swifts konserter i Stockholm

Mer i ämnet