Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Vi för samtal med flera olika företag” – det är det enda svaret som ges från Timrås kommunalråd Stefan Dalin (S) när det gäller Torsbodaetableringen. Foto: Pierre Ragnehag SVT

Locket på från (S) om Torsbodaetablering: ”Kommenterar ingenting mer”

Uppdaterad
Publicerad

Bodil Hansson, (S), kommunalråd i Sundsvall vill inte kommentera frågan om ett kinesiskt batteriföretags intresse för en etablering i Torsboda.

Timrås kommunalråd Stefan Dalin (S) vill inte ens bekräfta att mötet ägt rum.

Sundsvalls Tidning avslöjade att ett kinesiskt batteriföretag igår besökt både Sundsvall och Timrå för att diskutera möjligheterna till en etablering i Torsbodaområdet i Timrå.

En etablering av en stor batterifabrik där tusentals personer skulle kunna få jobb skulle ju naturligtvis rejält rita om förutsättningarna för bägge kommunerna och dess invånare, men den politiska ledningen väljer att inte yppa ett ringaste ord om saken – inte ens att besöket som ST rapporterade om igår har ägt rum.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.