En man gripen efter trafikolycka på E14 i Nacksta. Foto: Gobiten

Man gripen efter trafikolycka på E14 i Nacksta

Uppdaterad
Publicerad

Polisen fick in flera samtal om en vinglig bilist på E14 in mot Sundsvall. Sedan polisen hade lokaliserat bilisten ska föraren ha försökt fly och kort därefter kört av vägen och krockat med en annan bil.

Det var vid 15-tiden på tisdagseftermiddagen som olyckan inträffade. Polisen hade lokaliserat den vingliga föraren och kort efter att föraren försökt att fly inträffade olyckan.

– Några bilister hade bland annat blivit omkörda på insidan, säger Anders Olsson, jourhavande förundersökningsledare på Polisen.

Förarna av båda bilarna fördes med ambulans till sjukhus, skadeläget är ännu oklart.

Föraren av bilen greps. Han är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, vållande till kroppskada och olovlig körning. Den misstänkte är sedan tidigare känd av polisen.

– Mannen är inte hörd än men det kommer nog under kvällen, sedan får en åklagare ta ställning om han ska anhållas, säger Anders Olsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.