Sökandet efter den 80-årige Rune Olsson har avslutats.

Sökandet efter den försvunne 80-åringen har avslutats

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har beslutat att avsluta sökandet efter den 80-åriga Rune Olsson som försvunnit från sin bostad i Bergsåker i Sundsvall. Han försvann i söndags kväll och är fortfarande spårlöst försvunnen.

Vid midnatt beslutade polisen att avsluta letandet efter Rune Olsson. Hans anhöriga är underrättade om beslutet.

– Själva sökinsatsen är avblåst. Vi har sökt av hela området och åkt på de tips som kommit in. Men vi tar fortfarande tacksamt emot tips, säger Markus Isacson, kommunikatör på regionledningscentralen i Umeå

Försvunnen 80-åring

Rune Olsson är dement och sågs senast sent i söndags kväll i sin bostad i Bergsåker. Vad som sedan hänt är ett mysterium.

Tar gärna emot tips

Polisen har sökt med hjälp av helikopter och hundpatruller och även hemvärnet och Missing People har deltagit i sökandet.

Trots stort sökpådrag har alltså polisen inga spår efter den försvunne Rune Olsson.

– Skulle någon se honom,  vill vi gärna att den personen tar kontakt med honom. Vi tar också hemskt gärna emot tips på 114, säger Markus Isacson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Försvunnen 80-åring

Mer i ämnet