Tommy Andersson är vd för fordonsunderleverantören Bulten. Foto: Bulten

Bulten i Hallstahammar nyanställer drygt 20 personer

Uppdaterad
Publicerad

Uppåt 25 nya industrijobb kommer att skapas i Hallstahammar. Det är Bulten som behöver nyanställa på grund av ökad orderingång.

Det går bra för Bultenkoncernen bland annat på grund av ett stort antal nya kontrakt som har säkrats under den senaste tiden. Kontrakt värda 56 miljoner euro ska in i produktion.

– Det här kommer beröra alla våra fabriker världen över och fördelas dem emellan. Då hamnar några i Hallstahammar, säger vd Tommy Andersson.

Enligt vd:n handlar det om en utökad personalstyrka på 20 till 25 personer de kommande två till tre åren och det gäller över hela linjen, från tjänstemän till produktion.

– Det är positivt, det visar att affärsmodellen funkar. Hallstahammar är duktiga på det här, så det är klart att jag är nöjd, säger Tommy Andersson

Bulten i Hallstahammar har i dag drygt 270 anställda.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.