Två personer anhållna för misstänkt människorov i Köping

Uppdaterad
Publicerad

Två personer har anhållits misstänka för människorov i Köping. Enligt polisen är målsägande fortfarande försvunnen

Insatsen inleddes vid 13-tiden på lördagen. Kl 18 gick polisen ut med informationen att två personer har gripits. Under lördagskvällen blev de två gripna personerna anhållna av åklagare – misstänka på sannolika skäl för människorov, enligt polisen.

Det anhållna paret är ifrån Köping

Styckmordet i Köping

Enligt polisen är utredningen fortfarande i känsligt skede. Information om de anhållna och målsägande är därför sparsam. Enligt TT är de två anhållna en 27 årig man och en 28 årig kvinna. Båda är från Köping och nekar till brott.

Målsägande fortfarande försvunnen

Under förmiddagen framkom det att målsägande ännu ej är funnen och polisen arbetar med att återfinna den försvunne personen. Någonting som Bblat var först med att berätta. Polisen vill inte gå ut med signalement och arbetar med att återfinna den försvunne personen.

– Jag kan bekräfta att det rör sig om en målsägande som fortfarande är försvunnen, men mer kan jag inte berätta, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisens region Mitt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Styckmordet i Köping

Mer i ämnet