I huvudet på en ungdom

Uppdaterad
Publicerad

Projektet En skola för alla har arbetat med olika metoder och arbetssätt för att minska skolavhoppen i totalt 33 kommuner i Skaraborg, Sjuhärad och Fyrbodal. Del tre av fem.

En skola för alla har testat en mängd olika metoder och arbetssätt med målet att få fler ungdomar att fullfölja sina studier. Som en del av Västra Götalands kraftsamling för fullföljda studier har projektet En skola för alla arbetat med olika metoder och arbetssätt för få fler unga att fullfölja sina studier och minska skolavhoppen i totalt 33 kommuner i Skaraborg, Sjuhärad och Fyrbodal. Totalt 400 unga har fått del av insatser för att de ska klara sin skolgång eller ta sig tillbaka till studier och arbete.

Seminariet är i fem delar.

Del 3: ”I huvudet på en ungdom”. Vad innebär det att gå från tonåring till vuxen, om svårigheter och möjligheter för dagens unga? Medverkande: Mia Börjesson, socionom.

Del tre av fem.

Arrangör: Skaraborgs Kommunalförbund. Från 29/1.

Nyfiken på kommande sändningar? Prenumerera på Forums tablå.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer