Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Räddningstjänsten är på plats i delstaten Indiana för att rädda mannen som suttit fast i sin bil i sex dagar. Foto: AP

27-åringen satt fastklämd i en bil – räddades efter sex dagar

Publicerad

Några dagar innan jul körde en 27-årig man av okänd anledning av vägen i Indiana, USA. Han satt sedan fastklämd i fordonet tills några fiskare hittade honom – först sex dagar senare.

Det var under onsdagen som två fiskare i nordvästra Indiana stötte på en totalkvaddad pickup under en bro vid motorvägen.

I fordonet låg en man fastklämd som de befarade var död. Först efter att den ena fiskaren letat efter livstecken från den unge mannen visade det sig att de hade haft fel. Den 27-åriga mannen kunde berätta att han varit där i flera dagar, rapporterar flera medier i USA.

Drack regnvatten

Enligt polisen i delstaten Indiana kunde han inte sträcka sig efter sin mobil för att ringa efter hjälp, och han tvingades dricka regnvatten för att klara sig.

– Det är rent av ett mirakel att han har överlevt i och med det rådande vädret och omständigheterna, säger Glen Fifield, presstalesperson för polisen i Indiana.

Se när mannen räddas från bilvraket i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.