• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Detta händer härnäst i brexit-följetongen

Uppdaterad
Publicerad

Efter kvällen nederlag för Theresa Mays utträdesavtal med EU i det brittiska parlamentet är frågan vad händer nu. Redan i morgon onsdag sker en ny omröstning i parlamentet om det ska bli en ”no-deal brexit”, det vill säga en avtalslös brexit.

– Theresa May sa att man kommer att ha en så kallad fri röstning. Alltså att partimedlemmarna ska rösta hur dom vill, vilket fick en del att skratta i bänkarna, säger SVT:s utrikesreporter Rolf Fredriksson.

På torsdag inträffar ytterligare en omröstning i parlamentet, vilket handlar om hurvida datumet för utträdet, som är satt till den 29 mars, ska skjutas fram.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Brexit

Mer i ämnet