Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Fyraåriga Fulla Al Laham vaknade ensam på Khan Younis sjukhus. Hennes hem förstördes av ett israeliskt flyganfall som dödade 14 familjemedlemmar, inklusive hennes mamma, pappa och syskon. Foto: Reuters

Flickan Fulla förlorade hela familjen i israeliskt flygangrepp

Uppdaterad
Publicerad

Fulla Al-Laham överlevde ett israeliskt flyganfall. Men hela hennes familj dödades.

– Hon pratar inte eller något, hon sover i sängen och tar medicin. Jag hoppas att hon kommer att bli bättre, säger Fullas farmor Um Muhammed.

På sjukhuset i Khan Younis vårdas Fulla Al-Laham. Hon fördes hit av räddningsarbetare som hittat henne i ruinerna av sitt hem. I den israeliska flygattacken dog 14 familjemedlemmar, bland dem hennes mamma, pappa och syskon.

Vid hennes sida sitter hennes farmor Um Muhammed, som förlorat sin son under flygattacken.

– De satt inne i huset, mina söner och hans söner och en av deras svärmor var hemma hos honom. Plötsligt utan förvarning bombade de huset, 14 personer dödades. Endast den här flickan, mitt barnbarn, Fulla överlevde. Jag hoppas att hon blir bättre och håller sig säker och läker.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.