Anders Torstensson fortsätter inte som tränare i Mjällby. Foto: Bildbyrån

Mjällbys succétränare slutar

Uppdaterad
Publicerad

Allsvenska kontraktet är säkrat. Men nu väljer Mjällbys succétränare Anders Torstensson att inte fortsätta i klubben.

I somras fick huvudtränaren Christian Järdler och assisterande tränare Alf Westerberg lämna ledningen i Mjällby. Anders Torstensson och Stefan Ekstrand ersatte då.

Under hösten har Mjällby AIF spelat in 25 poäng på 16 matcher och senast igår säkrade de det allsvenska kontraktet mot Örebro SK.

Klubben har under en längre tid haft ambitionen att förlänga avtalet med tränaren. Men idag meddelade Torstensson att han väljer att lämna vid säsongens slut. Anledningen är att han går tillbaka till sitt tidigare arbete som rektor.

”Vi är oerhört nöjda med det arbete som Anders gjort under hösten och det är inga hemligheter att vi gärna fortsatt med nuvarande tränarkonstellation. Anders beslut att gå tillbaka till sitt tidigare arbete har vi däremot enorm respekt för och vi önskar honom i stället välkommen tillbaka på Strandvallen som supporter”, säger sportchef Hasse Larsson till klubbens hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.